fbpx

Новини

Новини Компанії “БасТур”: важливі повідомлення, цікаві події, інтерв’ю та просто цікаві факти з життя нашої Компанії.

* Повне або часткове використання матеріалів (текст, фото, посилання, коментарі тощо) дозволяється лише за умови посилання та/або прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на сайті https://www.bustour.zp. ua. Посилання/гіперпосилання має бути розміщене в підзаголовку або першому абзаці матеріалу. Розмір шрифту посилання або гіперпосилання не повинен бути меншим за шрифт тексту використовуваного матеріалу. Посилання/гіперпосилання обов’язкове незалежно від повного чи часткового використання матеріалів.

** Порушення зазначених умов буде розцінюватися як порушення прав інтелектуальної власності та прав на інформацію. Таке порушення розглядатиметься, що матеріали використовувалися без дозволу ТОВ “БасТур” (адміністратор сайту). У таких випадках ТОВ “БасТур” залишає за собою право на захист своїх прав у судовому порядку відповідно до законодавства України.

*** Адміністрація сайту має право в будь-який час вносити зміни до цих умов. Зміни набирають чинності з опублікування нової редакції на сайті Компанії.